Me

2011. március 21., hétfő

Juhúú!

Két dolog elősször is bejelenteném befejeztem a könyvem írását és sztem tök jóó lett.
A másik hogy mostantól egy új szakmát próbálok ki: zene és videóklip kritikus leszek.
Kezdem is a legegyszerűbb és mégis legérdekesebb előadóval
LADY GAGA
Just dance: egy némileg visszafogott klip gagához képest hisz ott még nem volt elég kiteljesült mostani önmagához. Látszik hogy még nem volt biztos abban hogy lesznek neki rajongói így visszafogta magát. Ráadásul mivel apuci szervezte be az iparba nem is lett volna célszerű elsőre bombázni a nézőközönséget.

Poker face: Még mindig egy visszafogott lány és klip hisz alig van benne szexualitás ami mostanában egyre gyakrabban és durvábban ölt testet a videójiban.
Már egy kicsit extrémebb ami az öltözködését illeti de még mindig nem az igazi.

Love game: Több szex visszafogottab öltözetek az előző videóhoz képes. Erről nem is igazán sazólnék mást minthogy gaga beindult de lesz ez még "rosszabb is"

Paparazzi: És ezaz!!!! Ez az igazi gaga style! Szerintem ez a legjobb klippje hisz távol van a hétköznapitól de a bizarul extrémtől is amitől feláll az ember hátán a szőr.

Bad romance: A szám üt! Nade a klipp is ám. ez egy egyszerűnek nem mondható nagyszerű klip csak egy a baj hol marad belőle gaga? mert ha engem kérdeztek ez nem Ő!
Persze extrém de nem az a szexuális és észveszelytő videó! Itt inkább a táncra fektették a hangsúlyt és az is maradt meg az emberekben.

Telephone: Háát igen durvul a dolog de rendesen. Lássuk csak... extrémnek extrém gaga benne van ezerrel az is tény de ami nem megszokott és amitől fura a klipp ( a fura nem feltétlenü negatív) azok a színek... nézzétek meg a Lady Gaga féle klipeket és rájöttök mire gondolok! de amúgy nincs kivetnivaló!

Born this way: nah erre értem amikor az ember hátán feláll a szőr a szám állati de a klip beteg elméjüeknek való (bocsi cinti) de ez nem normális... gaga pls térj vissza...

Persze ezek csak a leghíresebbek....
Legjobb klip: Paparazzi
Legbizarabb: Born this way
Legkülöncebb: Eh eh
Nagyjából ennyi a kommenteket várom...
( ne értsétek félre én imádom gagát csak ő a legkönnyebb alany)


2 megjegyzés:

  1. Jó bejegyzés. Tetszik.
    Egy kis kritika: a betűstílus kissé nehezen olvasható, de látványra szép.

    VálaszTörlés
  2. Tessék egy újj betűtípus :D

    VálaszTörlés